Metin Seçkin Ortaokulu

Kullanılmamaktadır
Fevzi Paşa Mahallesi Memur Sokak ,59500 Çerkezköy/Tekirdağ, Türkiye
Vizyon
Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, milli değerlerimizle çağdaş dünya gereklerini harmanlayarak, evrensel düzeyde bir eğitim öğretim süreci yaratmaktır.
Misyon
Değerlerine bağlı ,sorgulayan, sorumluluk sahibi ve duyarlı bireyler yetiştirmek için eğitim öğretim sürecine dahil tüm paydaşlarımızla ortak hareket etmek ve sahip olduğumuz tüm imkanları bu görevadına kullanmaktır.
8.40-14.50
Doğal Gaz
4 NUMARA OTOBÜSLER VEYA YÜRÜYEREK
Yerleşim Yeri
Okulumuz , Çerkezköy ilçesi Fevzipaşa Mahallesi sınırları içerisinde , Mustafa SEÇKİN´in teşvikleriyle yola çıkan 15 bağışçı tarafından yaptırılan binasında , 2017-2018 eğitim öğretim yılı başında faaliyete geçmiştir. Dört katlı binamızda z-kütüphane,konferans salonu, fen ve teknoloji labaratuvarı, görsel sanatlar atölyesi ile bir çok amaçlı salon ;bahçemizde ise basketbol sahası,voleybol sahası ve futbol sahası bulunmaktadır.
İLE UZAKLIK 77 KM,İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 1 KM