Kas

Okul-Çevre işbirliğinin önemine her daim önem veren bir kurum olarak velilerimiz ve tüm diğer paydaşlarımızla iletişim halinde olmanın, ortak fikirlerle hareket etmenin ve aynı yönde emek vermenin karşılığını alıyoruz. Bu yıl yüz yüze eğitime geçilmesi ile yılın ilk veli toplantısında velilerimizle yüz yüze bir buluşma sağlayıp fikirlerimizi ve planlarımızı paylaştık, onlardan gelen önerileri dikkate almak adına yolumuzu çizdik. Veli toplantıları dışında her ihtiyaç duyduğumuz an telefon veya çevrimiçi ortam araçları ile buluşmak üzere sözleştik. Öğretmen öğrenci ilişkisinin ve okul ortamından en yüksek verimi almanın yolu, veli ve diğer paydaşlarımız ile iyi iletişim halinde olmaktan geçer. Daha nice ortak amaç için buluşmak ve birliktelikle hareket etmek dileğiyle.

Kas

Okulların akademik eğitim yanında kültürel ve sosyal gelişim alanları yaratması bir zorunluluktur. Bu noktada öğrencilerimizin kültürel ve sosyal gelişimlerinin oldukça önemli olduğunu bilmekte ve buna göre planlamalar yapmaktayız. Özellikle değerler eğitimi kapsamında yer alan başlıkları kendimize yol edinerek her ay bir değerle ilgili etkinlik düzenleyip görsel tasarım alanları yaratarak farkındalık oluşturuyoruz. Bunun yanı sıra müzik dalında koro ve perküsyon ekibi çalışmaları her fırsatta okulumuzdaki etkinliklere sahne performansı olarak yansımakta; halk oyunları ve işaret dili eğitimi kursları ise geleceğini okul içerisinde şekillendiren öğrencilerimize gelişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca bilimsel aktivitelerle örülen TÜBİTAK BİLİM FUARI hazırlık kurslarımız da önümüzdeki dönemin projeleri adına bize umut olmakta. Her daim her alanda var olmak hedefimiz.

Kas

Öğrencilerimizin akademik gelişimi için ders dışında planlı ve yoğun bir takviye verebilmek adına DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI planlamamızı her yıl olduğu gibi gerçekleştirdik. Aktif bir şekilde her yıl olduğu gibi devam eden kurslarımız tüm temel derslerde sürmekte, özellikle LGS grubu öğrencilerimiz için ciddi bir çalışma ortamı sunmaktadır. Akademik gelişimin en önemli noktası olan dil gelişiminin de evrensel bir zorunluluk çerçevesinde var olduğunu bildiğimizden yabancı dil ağırlıklı sınıflarımız ve dil gelişimine önem veren öğrencilerimize desteği esirgemiyoruz. Yabancı Dil Öğretmenlerimiz liderliğinde tüm öğrencilerimiz DYNED portalını etkili bir şekilde kullanmaktadır.

Kas

Ulusal ve uluslararası projelerin eğitim öğretim ortamına somut veriler sunması açısından önemli olduğunun farkındayız. Bu sebeple bilimsel ve teknolojik projelerde yer almak için okulumuzun her zümresi hevesle çalışmakta ve öğrencilere projeler kapsamında liderlik etmektedir. Geçen yıllarda olduğu gibi TÜBİTAK, ERASMUS, TEKNOFEST, e-TWİNNİNG ve daha birçok alanda yer alan projelerde bu yıl da var olmaya, adımızı bilimsel araştırmalar ve teknolojik fikirlerle duyurmaya devam edeceğiz.

Kas

Okulumuz fiziki yapı olarak öğrenci ve öğretmenlerimizin kültür, spor, sanat açısından kendini geliştirmesi adına tüm olanakları sunacak şekilde hazırlanmıştır. Okul bahçemizdeki spor ve oyun alanları, idare katımızda velilerimizin huzurla bekleyebileceği dinlenme alanları, her katta farklı bir amaca hizmet eden ve sürekli yenilenen panolarımız, öğretmenler odası, sınıflarımız, kütüphanemizde yer alan kitaplar ve okuma alanlarımız ile daha sosyal ve daha kültürlü bir okul ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Okulumuzun farklı alanlarında yer alan dilek ve şikayet kutularına atılan önerilerle bu alanları öğrencilerimizin ve velilerimizin önerileri doğrultusunda sürekli yenileyip geliştirmeyi görev biliyoruz.

Ekm

Bugün 98.yılını kutladığımız şanlı Cumhuriyetimizin varlığını evlatlarımızla el ele hissetmek için Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kutsal emanetini daima ileri taşıyan evlatlar yetiştirdiğimiz okulumuzda sınıflarımızı al bayraklarla, kırmızı beyaz balonlarla donattık. Vatanın her yerinde buram buram Cumhuriyet kokan bu şanlı günde Türkçe Öğretmenimiz Özlem KÜRKLÜ, Matematik Öğretmenimiz Gürcan Seçilmiş ve Müzik Öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU önderliğinde okulumuzda "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" töreni gerçekleştirildi. Bir asra yaklaşan varlığının daim olmasını ve onu kutsal bir emanet gibi göğsünde taşıyan evlatlar yetiştirmeyi dileriz. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının İlk Veli toplantısı bugün gerçekleştirildi. Salgın kurallarına uygun şekilde kontroller sağlanarak ve kurallara uyularak hem öğretmenlerimiz kıymetli velilerimizle buluşup yeni eğitim öğretim dönemini adına paylaşımda bulundu hem de Okul Aile Birliğimizin işleyişi için velilerimizle bir araya gelindi. Oldukça verimli geçen bu toplantıya katılım sağlayan ve bizimle her daim işbirliği içinde bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.